Rosen-liikunta

 

Marion Rosen kehitti myös liikuntamuodon, jonka avulla ihmiset voivat lisätä kehotuntemustaan ja nauttia liikunnan helppoudesta. Rosen-liikunta sopii myös hoitojen oheen pitämään yllä hyvää oloa ja nivelten liikkuvuutta.

Rosen-liikunnassa jokainen tekee liikkeet kuunnellen oman kehonsa sallivuutta. Tarkoitus ei ole ponnistella, vaan ennemminkin kevyesti tunnustella liikkuvuutta. Tavoitteena on löytää kehon avautumisen myötä liikunnan ilo. Musiikkia käytetään antamaan rytmillistä tukea liikkeille. Rosen-liikunta on ryhmäliikuntaa, jossa vaihtelevia liikesarjoja tehdään ryhmässä joko yksin tai pareittain.

Rosen-liikuntaryhmä toimii Helsingissä, sen vetäjä on Leena Saxberg, Rosen-liikunnan opettaja. 

Nurmijärven Opistolla (Palojoen koulu) on tiistaisin klo 18.30 Rosen-liikuntaryhmä, jota vetää Rosen-liikunnan ohjaajaksi valmistunut Sirpa Laaksonen.

LIsäksi muualla maassa on seuraavasti Rosen-liikunnan opiskelijoita, jotka pitävät liikuntatunteja harjoitellakseen sen ohjausta:

Auli Verhelä, Kuopio

Sirpa Tuomi, Oulu

Harjoitusryhmä Espoossa: 

Liikuntaa kehoa kuunnellen keskiviikkoisin klo 18-19 huhtikuun alkuun asti Espoon Steinerkoululla, Olarinniityentie 10. Kevään aikana liikutaan 12 kertaa, 5€/kerta. Ryhmässä on tilaa. Ilmoittaudu sähköpostilla tarjawaljakka@gmail.com. Tervetuloa!

 

Yhteystiedot löydät terapeutti-/harjoittelijalistaltamme Terapeutit pudotusvalikosta.

 

 

 

 

CSS